Συνταγές
 

Αγνά και αυθεντικά, τα προϊόντα των Μύλων Κρήτης συντελούν στη διατήρηση της παραδοσιακής νοστιμιάς στην ελληνική κουζίνα.

Το πρώτο και πιο επιτυχημένο αλεύρι της Κρήτης παράγεται από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες σταριών. Πάντα με την ίδια υψηλή ποιότητα απο το 1928, το αλεύρι των Μύλων Κρήτης κρύβει μέσα του το μυστικό της γνήσιας γεύσης. Μιας γεύσης όλο νοστιμιά, που αναδεικνύει τις μαγειρικές σας ικανότητες. Κυκλοφορεί σε διάφορους τύπους που εξασφαλίζουν την επιτυχία σε όλα τα φαγητά και τα γλυκίσματα σας.

Δοκιμάστε τις συνταγές που σας προτείνουμε και πλουτίστε το τραπέζι σας με γνήσιες γεύσεις. Γεύσεις μοναδικές με το αλεύρι των Μύλων Κρήτης... το δικό σας μυστικό νοστιμιάς.

Συλλογή Α    Συλλογή Β    Συλλογή Γ    Συλλογή Δ    Συλλογή Ε    Συλλογή ΣΤ    Συλλογή Ζ    Συλλογή Η     Συλλογή Θ   Συλλογή Ι    Συλλογή Κ   

Οι Σεφ προτείνουν Α    Οι Σεφ προτείνουν B    Οι Σεφ προτείνουν Γ

Οι Σεφ προτείνουν Δ    Οι Σεφ προτείνουν Ε    Οι Σεφ προτείνουν Z

Επιλογές αναζήτησης συνταγών
 
 
 
Brioche
 
Brioche γλυκά
 
Brioche ολικής άλεσης αλμυρά
 
Brownies
 
Cookies βρώμης με μέλι και ταχίνι
 
Cookies μαλακά
 
Cookies με Βρώμη
 
Panettone
 
Panettone
το ιταλικό χριστουγεννιάτικο τσουρέκι για επαγγελματίες...
 
Scones – Εγγλέζικα ψωμάκια
 
Vollkornbrot
 
Αλμυρά Μάφιν Βρώμης
 
Αλμυρό κέικ
 
Αλμυρό ΚΕΪΚ με ποικιλία τυριών
 
Αποστολάκης
 
Βάση πίτσας
 
Βασιλόπιτα
σπιτική βασιλόπιτα τύπου κέικ...
 
Βασιλόπιτα
 
Βασιλόπιτα τύπου κέικ
 
Βασιλόψωμο
 
Βερολινέζικα Ντόνατς
 
Βουτήματα
 
Βουτήματα με Dinkel
 
Βυζαντινό Ψωμί
 
Γαλακτερά χαρουπιού με κάστανο και λευκή σοκολάτα.
 
Γαλακτομπούρεκο
 
Γαλατόπιτα με τραγανό μπισκότο αμυγδάλου & σάλτσα Λεμονιού
 
Γαλατόπιτα με χωριάτικο φύλλο
λαχταριστή γαλατόπιτα, για επαγγελματίες...
 
Γαλέτες με αλεύρι καλαμποκιού
 
Γαλέτες με αλεύρι σίκαλης
 
Γαλέτες με πολύσπορο αλεύρι
 
Γάστριν
 
Γιάννης Αποστολάκης