20.03.2024
Νέα
05.02.2024
Σεμινάρια Πίτσας
18.12.2023
Σημαντική διάκριση για τα Vero Cereal των Μύλων Κρήτης
21.07.2022
Το Delights of Crete στο Φεστιβάλ Γης
17.05.2022
Με χορηγό τους Μύλους Κρήτης ρεκόρ Guinness για την Κρήτη
11.03.2022
Ολοκληρώθηκε άλλος ένας κύκλος από τη Σχολή Αρτοποιίας Κρήτης
12.10.2021
Νέος κύκλος μαθημάτων με πιστοποίηση από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
22.09.2021
Διερεύνηση της προθυμίας πληρωμής για λειτουργικό ψωμί
30.06.2021
Διαγωνισμός – Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής
11.02.2021
Βράβευση ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ στα Green Awards
02.02.2021
Εργαστήριο Αρτοποιίας στην Αθήνα
13.11.2020
Διαγωνισμός Facebook – Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής
27.01.2020
ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΖΑΧ/ΚΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
15.10.2019
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ – ALFA SEEDS – AGRASYS
15.10.2019
ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
02.10.2019
ΤΟ DELIGHTS OF CRETE ΣΤΗΝ ANUGA 2019
04.06.2019
ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΨΩΜΙ LOW GI – ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ
09.04.2019
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
19.11.2018
ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
12.06.2016