ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Τo ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου με την υποστήριξη της εταιρείας ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, συνεχίζουν την επιτυχημένη διοργάνωση σεμιναρίων με θέμα την Γερμανική και Ευρωπαϊκή Αρτοποιία. Το σεμινάριο θα δοθεί από καταξιωμένους Γερμανούς Master Bakers στην ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα αρτοποιίας της σχολής μας.

 

Αυτή τη φορά θα δοθούν 2 σεμινάρια με τις εξής θεματολογίες:

  1. Γερμανικά ψωμιά από καταξιωμένους Γερμανούς master bakers – 18/11 έως 20/11
  2. Γλυκά και αλμυρά σνακ αρτοποιείου από καταξιωμένους Γερμανούς master bakers – 21/11 έως 23/11

 

1. Γερμανικά ψωμιά από καταξιωμένους Γερμανούς master bakers – 18/11 έως 20/11

Τα ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου με την υποστήριξη της εταιρείας Μύλοι Κρήτης, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα την Γερμανική Αρτοποιία. Το σεμινάριο θα δοθεί από καταξιωμένους Γερμανούς Master Bakers.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε αρτοποιούς, αρτεργάτες, σεφ και λοιπούς επαγγελματίες των κλάδων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και επισιτισμού.

Σκοπός του σεμιναρίου

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εμβαθύνει στις τεχνικές παραγωγής ψωμιού της γερμανικής σχολής αρτοποιίας καθώς και στα κυριότερα και ευρέως διαδεδομένα είδη ψωμιού της Γερμανίας. Μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή των εκπαιδευομένων στις διαδικασίες προετοιμασίας και εκτέλεσης των συνταγών, θα γίνουν κατανοητές οι παραδοσιακές αλλά και οι σύγχρονες τεχνικές αρτοποίησης, ενώ παράλληλα θα γίνεται και θεωρητική κατάρτιση.

Ημέρες και ώρες υλοποίησης:

Δευτέρα 18 έως Τετάρτη 20 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 13:00 – 18:00 (συνολικά 18 διδακτικές ώρες)

Χώρος υλοποίησης:

Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

 

2. Γλυκά και αλμυρά σνακ αρτοποιείου από καταξιωμένους Γερμανούς master bakers – 21/11 έως 23/11

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εμπλουτίσει τις γνώσεις των αρτοποιών, τις συνταγές και τις βιτρίνες των αρτοποιείων / ζαχαροπλαστείων με ποικιλία προϊόντων ευρείας αποδοχής και κατανάλωσης και υψηλής κερδοφορίας. Μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή των εκπαιδευομένων στις διαδικασίες προετοιμασίας και εκτέλεσης των συνταγών, θα γίνουν κατανοητές οι παραδοσιακές αλλά και οι σύγχρονες τεχνικές αρτοποίησης, ενώ παράλληλα θα γίνεται και θεωρητική κατάρτιση.

Απευθύνεται:
Σε αρτοποιούς, αρτεργάτες, σεφ και λοιπούς επαγγελματίες των κλάδων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και επισιτισμού.

Ενότητες:

  1. 1η μέρα : Γλυκά σνακ αρτοποιείου
  2. 2η μέρα : Αλμυρά σνακ αρτοποιείου
  3. 3η μέρα : Cookies και άλλα μπισκότα

Συνολική διάρκεια: 18 διδακτικές ώρες (3×6 διδακτικές ώρες)

Ημέρες: Πέμπτη 21 έως και Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, 13.00-18.00

 

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ