Σεμιναρια Πιτσας
Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, διοργάνωσαν με επιτυχία το σεμινάριο PIZZA DAYS, στις 2 και 3 Φεβρουαρίου στα Χανιά. Εισηγητής ήταν ο Giorgio Manganiello, γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας, ο οποίος εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto, ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.
Στη διάρκεια των σεμιναρίων παρουσιάστηκαν προϊόντα όπως Pinsa Romana, Pizza Napoletana, Pizza Veneta & Romana, φοκάτσια, τσιαμπάτα. Για την παρασκευή των προϊόντων χρησιμοποιήθηκε η καινούργια σειρά αλεύρων Vero Grano, για αυθεντικές ιταλικές παρασκευές, από επιλεγμένα στάρια. Τα Vero Grano, είναι σχεδιασμένα ώστε να δίνουν ελαστικό ζυμάρι με αντοχή στην καταπόνηση. Είναι κατάλληλα για διαφορετικές ωριμάνσεις και για διαφορετικές συνταγές και παρασκευές και προσφέρουν εγγυημένο και σταθερό αποτέλεσμα.
Η σειρά Vero Grano περιλαμβάβει:
Pizza 00 Romana
Για ωρίμανση έως 24 ώρες
Pizza 00 Napoletana
Για ωρίμανση από 24 έως 48 ώρες
Pizza 00 di Forza
Για ωρίμανση από 48 έως 96 ώρες
Pinsa Romana
Από ρυζάλευρο, σόγια και σιτάρι
Ανάλογα σεμινάρια έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και ακολουθεί το Ηράκλειο.