

Φαρινα
Η φαρίνα είναι το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και χαρίζει λαχταριστή όψη και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σας συνταγή. Ιδανική κυρίως για κέικ αλλά και για πολλά άλλα γλυκίσματα που απαιτούν διόγκωση.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Μ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ, ΟΞΙΝΟ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΔΙΣΟΞΙΝΟ ΠΥΡΟΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΔΙΣΟΞΙΝΟ ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ
Περιέχει γλουτένη. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη γάλακτος, αυγού, λούπινου και σόγιας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα
Πιτάκια κουρού με μαρμελάδα εσπεριδοειδών, σοκολάτα και καρύδι
Περισσότερα
Chef: Νικόλαος Πετράκης
ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ
Περισσότερα
Μπισκοτάκια με διακόσμηση
Περισσότερα
Chef: Aλέξανδρος Αντωνελάκης
Βάσκικο Κέικ
Περισσότερα
Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα