Chef: Ιωσήφ Αποστολάκης
Φαρινα
Η φαρίνα είναι το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και χαρίζει λαχταριστή όψη και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σας συνταγή. Ιδανική κυρίως για κέικ αλλά και για πολλά άλλα γλυκίσματα που απαιτούν διόγκωση.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Μ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ, ΟΞΙΝΟ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΔΙΣΟΞΙΝΟ ΠΥΡΟΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΔΙΣΟΞΙΝΟ ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ
Περιέχει γλουτένη. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη γάλακτος, αυγού, λούπινου και σόγιας.
ΦΑΡΙΝΑ | |
---|---|
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑ | 100g |
Ενέργεια | 1480kJ / 354kcal |
Λιπαρά | 1g |
εκ των οποίων Κορεσμένα | 0g |
Υδατάνθρακες | 74g |
εκ των οποίων Σάκχαρα | 0g |
Πρωτεΐνες | 10g |
Εδώδιμες ίνες | 3g |
Αλάτι | 3,2g |
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τραχανόπιτα
ΠερισσότεραΤυρόπιτα με μπέικον
ΠερισσότεραChef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα
Πιτάκια κουρού με μαρμελάδα εσπεριδοειδών, σοκολάτα και καρύδι
ΠερισσότεραChef: Νικόλας Τσώτας
ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ, ΕΛΙΕΣ, ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
ΠερισσότεραChef: Γιώργος Μακρής