Αλμυρο κεικ ολικης αλεσης με πρασο και κρητικα τυρια

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
70΄
Χρόνος αναμονής
12
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα πράσα με το λάδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν και να γλυκάνουν. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Ετοιμάζουμε το μείγμα αναμειγνύοντας τα αλεύρια με το baking, τα αυγά, το ελαιόλαδο και όσο νερό χρειαστεί για έναν παχύρευστο χυλό. Προσθέτουμε τα τυριά και το πράσο, ανακατεύουμε ελαφρά και βάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα για κέικ. Ψήνουμε για μια ώρα και 10 λεπτά στους 180 ˚C μέχρι να ροδίσει.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Τηγάνι
  • Φόρμα κέικ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ