Αλευρι Σκληρο
Το Σκληρό αλεύρι παράγεται από επιλεγμένα στάρια και είναι κατάλληλο για πολλές εφαρμογές της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής στην κουζίνα σας. Μπορείτε να ανοίγετε άψογα φύλλο, ενώ είναι κατάλληλο για βασιλόπιτες και κάθε είδους πίτες, για πίτσες και ξεροτήγανα, για λουκουμάδες, κλπ.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Μ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ
Περιέχει γλουτένη. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη γάλακτος, αυγού, λούπινου και σόγιας.
ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ | |
---|---|
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑ | 100g |
Ενέργεια | 1476kJ / 348kcal |
Λιπαρά | 1,1g |
εκ των οποίων Κορεσμένα | 0g |
Υδατάνθρακες | 72,6g |
εκ των οποίων Σάκχαρα | 0g |
Πρωτεΐνες | 11,8g |
Εδώδιμες ίνες | 3g |
Αλάτι | 0,01g |
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Chef: Γιώργος Μακρής
Βασιλόψωμο
ΠερισσότεραChef: Μανώλης Δημητρουλάκης
ΣΚΟΡΔΑΤΟ ΤΥΡΟΨΩΜΟ
ΠερισσότεραChef: Aλέξανδρος Αντωνελάκης
Spanish bread
ΠερισσότεραChef: Μανώλης Δημητρουλάκης
FOCACCIA ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
ΠερισσότεραChef: Χρήστος Σαριδάκης