ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
35'
Χρόνος αναμονής
25
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε ένα μίξερ δουλεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να δέσουν καλά. Πλάθουμε μικρά φυτιλάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για περίπου 35 λεπτά.
Chef: Μανώλης Δημητρουλάκης
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 500 γρ. Μαλακό Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 100 ml Ραφινέ ΑΒΕΑ
- 10 γρ. αλάτι
- 50 γρ. ζάχαρη
- 50 γρ. βούτυρο
- 7 γρ. baking powder
- 200 ml κρασί λευκό
- 80 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΑΒΕΑ
- 25 γρ. καβουρδισμένο παπαρουνόσπορο
- 15 γρ. κουρκουμά
Εξοπλισμός
- Μίξερ
- Ταψί