Χωριατικο ψωμι με Teff

ΟΔΗΓΙΕΣ

Φτιάχνουμε μία υγρή προ-ζύμη. Χρόνος ζύμωσης : 20 ώρες στο ψυγείο.

Ζύμωμα: 8 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 2 λεπτά στη γρήγορη.

Ξεκουράζουμε τη ζύμη 60-90 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, ή 16-20 ώρες στους 80C (αργή ωρίμανση).

Μορφοποιούμε ελαφρά και τοποθετούμε σε τελάρο ή σε καλαθάκια (banneton).

Ωρίμανση: 30 λεπτά σε ήπιες συνθήκες στόφας.

Ψήσιμο: Φουρνίζουμε σε δυνατό φούρνο και ψήνουμε για 45 λεπτά περίπου.

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ: