Κεικ με Teff και Βρωμη
![](https://www.mills.gr/wp-content/uploads/2019/03/keik.jpg)
ΟΔΗΓΙΕΣ
Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε καλά τη ζάχαρη με την μαργαρίνη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά υπό συνεχή ανάδευση.
Προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε την ανάδευση μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Προσθέτουμε τα άλευρα με το baking powder και αναδεύουμε ελαφρά με το φτερό μέχρι να αναμιχθούν.
Τοποθετούμε σε φόρμες και ψήνουμε στους 1600C για 55-60 λεπτά.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 200 g Μαργαρίνη
- 380 g Ζάχαρη
- 270 g Αυγά
- 160 g Γάλα (χλιαρό)
- 250 g Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής
- 125 g Αλεύρι βρώμης
- 125 g Αλεύρι Τεφ
- 20 g Baking powder