Μαφινς με κακαο

10΄
Χρόνος Προετοιμασίας
30΄
Χρόνος αναμονής
40
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ζυγίζουμε και βάζουμε στον κάδο του μίξερ το «Πλήρες Μίγμα ΚEIK & ΜΑΦΙΝ με ΚΑΚΑΟ», το λάδι, το νερό και χτυπάμε για 1-2 λεπτά στην αργή ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Καθαρίζουμε με τη σπάτουλα τα τοιχώματα του κάδου και χτυπάμε για 6 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Προαιρετικά, προς το τέλος του ζυμώματος προσθέτουμε σταγόνες σοκολάτας. Τοποθετούμε σε φόρμες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 – 200 0C για 30 λεπτά περίπου. Μπορείτε να γαρνίρετε την ζύμη πριν το ψήσιμο με σταγόνες σοκολάτας, φιλέ αμυγδάλου, κεράσια κλπ.

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 1000 γρ. Πλήρες Μίγμα ΚEIK & ΜΑΦΙΝ με ΚΑΚΑΟ
  • 340 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Τσουνάτο ΑΒΕΑ
  • 480 γρ. Νερό

Εξοπλισμός

  • Μίξερ
  • Φόρμα