Κεικ με Teff και Βρωμη

Directions
Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε καλά τη ζάχαρη με την μαργαρίνη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά υπό συνεχή ανάδευση.
Προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε την ανάδευση μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Προσθέτουμε τα άλευρα με το baking powder και αναδεύουμε ελαφρά με το φτερό μέχρι να αναμιχθούν.
Τοποθετούμε σε φόρμες και ψήνουμε στους 1600C για 55-60 λεπτά.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 200 g Μαργαρίνη
- 380 g Ζάχαρη
- 270 g Αυγά
- 160 g Γάλα (χλιαρό)
- 250 g Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής
- 125 g Αλεύρι βρώμης
- 125 g Αλεύρι Τεφ
- 20 g Baking powder