ΜΗΛΟΠΙΤΑ VEGAN ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
20'
Χρόνος αναμονής
16
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ανακατεύουμε τα υλικά της ζύμης και τα ψήνουμε σε ένα πυρέξ στους 180˚C για 8 λεπτά.
Κόβουμε τα μήλα σε κύβους και τα τσιγαρίζουμε μαζί με την μαύρη ζάχαρη και την κανέλα. Τέλος, σβήνουμε με τη μαυροδάφνη. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μήλα πάνω από τη ζύμη και ψήνουμε για άλλα 12 λεπτά στους 180˚C.

Chef: Νικόλας Τσώτας

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Πυρέξ
  • Λεκάνη