Ψωμι Τοστ με Χαρουπι
30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
01:30
Χρόνος αναμονής
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Ζυμώνουμε για 4 λεπτά στην αργή και 6 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα
- Ξεκούραση : καθόλου.
- Κόβουμε 300 γρ, πλάθουμε σε μπάλες και τοποθετούμε ανά δύο σε φόρμες τοστ του μισού κιλού.
- Τοποθετούμε στη στόφα (350C, 65% υγρασία) για 60 λεπτά περίπου.
- Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο (2200C) για 50 λεπτά περίπου.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 1000 g Μίγμα Χαρουπάλευρο Αρτοποιίας
- 45 g Μαγιά
- 18 g Αλάτι
- 540 g Νερό
- 30 g Χαρουπόμελο ή Ζάχαρη
- 40 g Ελαιόλαδο