Crackers με Χαρουπι

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
01:30
Χρόνος αναμονής
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για 5 λεπτά στην αργή και 8 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα του ζυμωτηρίου μέχρι να πάρουμε μια σφικτή και συνεκτική ζύμη.
  • Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 10 λεπτά σκεπασμένη με μεμβράνη.
  • Περνάμε από τη σφολιατομηχανή διαδοχικά μέχρι 2 χιλιοστά.
  • Περνάμε με τον «σκατζόχοιρο» και κόβουμε με τη ρόδα σε παραλληλόγραμμα.
  • Ψεκάζουμε νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι και λιναρόσπορο.
  • Ψήνουμε στους 230°C Κελσίου για 10-12 λεπτά, κάνοντας ατμό.

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 1800 g Μίγμα Χαρουπάλευρο Αρτοποιίας
  • 700 g Νερό
  • 200 g Ελαιόλαδο ή Πυρηνέλαιο
  • 200 g Μαργαρίνη μαλακή
  • 20 g Χαρουπόμελο
  • 20 g Αλάτι
  • 10 g Κόλιανδρο αλεσμένο
  • Προαιρετικά : Λιναρόσπορος και σουσάμι για διακόσμηση