ΠΑΝ-ΚΕΪΚ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΜΕ ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗΣ
15'
Χρόνος Προετοιμασίας
0'
Χρόνος αναμονής
10
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το ρόφημα και ανακατεύουμε. Στο τέλος προσθέτουμε το ρόφημα ανακατεύοντας συνεχώς ώστε να σπάσει καλά. Έπειτα βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και με λίγο χαρτί κουζίνας αλείφουμε με ελαιόλαδο. Κατόπιν παίρνουμε 2 γεμάτες κουταλιές από τη ζύμη και τις αδειάζουμε στο κέντρο του τηγανιού. Με το πίσω μέρος του κουταλιού, απλώνουμε το μείγμα και του δίνουμε το σχήμα που θέλουμε. Ψήνουμε το παν-κέικ από τη μία πλευρά και όταν δημιουργηθούν μικρές φουσκάλες στο πάνω μέρος του, το γυρνάμε από την άλλη πλευρά με τη βοήθεια μίας σπάτουλας.
Chef: Νικόλαος Πετράκης
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 480 ml Ρόφημα Βρώμης Vero Cereal
- 150 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 150 γρ. Αλεύρι Καλαμποκιού ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 4 κ.σ. Ελαιόλαδο Ραφινέ ΑΒΕΑ
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 0.5 κ.γ. αλάτι
Εξοπλισμός
- Μπολ
- Τηγάνι