Λαγανα με Χαρουπι

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
02:30
Χρόνος αναμονής
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στην αργή ταχύτητα για 10 λεπτά και στη γρήγορη για 5 λεπτά.
  • Κόβουμε το ζυμάρι σε μπάλες των 450 γραμμαρίων και ξεκουράζουμε για μισή ώρα.
  • Ανοίγουμε τη λαγάνα με τον πλάστη ή τη σφολιατομηχανή και την τοποθετούμε για ωρίμανση σε ήπια στόφα με συνθήκες 65% υγρασία και 35 0C, για περίπου 40 λεπτά.
  • Μετά το πέρας της ωρίμανσης της κάνουμε μικρές λακκούβες είτε με τα δάκτυλα είτε με το κατάλληλο εργαλείο και ψεκάζουμε με νερό. Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι.
  • Ψήνουμε με ατμό σε ταμπανωτό φούρνο στους 2300C για 25 λεπτά περίπου. Τα τελευταία λεπτά αφήνουμε τα τάμπερ ανοικτά.

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ: