Κουλουρακια με τζιντζερ και πετιμεζι

25΄
Χρόνος Προετοιμασίας
35΄
Χρόνος αναμονής
30
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ανακατεύουμε τα στερεά υλικά μαζί. Κάνουμε το ίδιο και με τα υγρά και μετά τα ενώνουμε σχηματίζοντας ένα ζυμάρι σχετικά μαλακό. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί και το ανοίγουμε φτιάχνοντας ένα φύλλο μετρίου πάχους. Με κουπάτ σχηματίζουμε μπισκότα και τα ψήνουμε στους 180˚C μέχρι να ροδίσουν.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Ταψί
  • Κουπάτ