Μπραουνις

15'
Χρόνος Προετοιμασίας
15'
Χρόνος αναμονής
15
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Λιώνουμε τις σοκολάτες και το βούτυρο σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας με τη ζάχαρη και τα αυγά και χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα για 5 λεπτά. Σταδιακά προσθέτουμε τη φαρίνα σε χαμηλή ταχύτητα έπειτα το αλάτι, το τσίλι, το κονιάκ και το κακάο. Μόλις ενοποιηθούν τα υλικά αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 175 C σε προθερμασμένο φούρνο.

Chef: Κυριακή Κληρονομάκη

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 250 γρ. Μαύρη Σοκολάτα
  • 50 γρ. Σοκολάτα Γάλακτος
  • 150 γρ. Βούτυρο
  • 150 γρ. Ζάχαρη
  • 100 γρ. Φαρίνα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
  • Μια πρέζα αλάτι
  • 2 κ.γ. κοφτά Τσίλι
  • 2 κ.σ. Κονιάκ
  • 4 κ.σ. Κακάο

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Κατσαρόλα
  • Ταψί