Brioche (Μπριος)
20'
Χρόνος Προετοιμασίας
60΄
Χρόνος αναμονής
30
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ζύμωμα: 4 λεπτά αργή, 6 λεπτά γρήγορη ταχύτητα.
Θερμοκρασία ζύμης: 25-260C.
Ξεκούραση: 20 λεπτά
Κόψιμο / πλάσιμο: στο επιθυμητό βάρος και σχήμα.
Στοφάρισμα: 40 λεπτά @ 320C.
Ψήσιμο: Αυγώνουμε και ψήνουμε στους 170-1800C για 20-30 λεπτά, ανάλογα με το βάρος.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 1000 g Μίγμα Brioche
- 430 g Νερό
- 50 g Μαγιά νωπή