Brioche (Μπριος)

20'
Χρόνος Προετοιμασίας
60΄
Χρόνος αναμονής
30
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ζύμωμα: 4 λεπτά αργή, 6 λεπτά γρήγορη ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης: 25-260C.

Ξεκούραση: 20 λεπτά

Κόψιμο / πλάσιμο: στο επιθυμητό βάρος και σχήμα.

Στοφάρισμα: 40 λεπτά @ 320C.

Ψήσιμο: Αυγώνουμε και ψήνουμε στους 170-1800C για 20-30 λεπτά, ανάλογα με το βάρος.

 

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 1000 g Μίγμα Brioche
  • 430 g Νερό
  • 50 g Μαγιά νωπή