Αλμυρο Μαφιν Βρωμης
5
Χρόνος Προετοιμασίας
30
Χρόνος αναμονής
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Βάζουμε τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 2-3 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.
Προς το τέλος προσθέτουμε τα υλικά της αρεσκείας μας.
Τοποθετούμε τη ζύμη σε φορμάκια και ψήνουμε στους 180C για 30 λεπτά περίπου (τελαρωτός φούρνος) ή 170C για 20 λεπτά (περιστροφικός φούρνος).
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 1000 g Μίγμα Αλμυρό Κέικ Βρώμης
- 380 g Λάδι (Άοσμο και άχρωμο σπορέλαιo)
- 520 g Νερό