Πεϊνιρλι ατομικα

25΄
Χρόνος Προετοιμασίας
45΄
Χρόνος αναμονής
4
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη μας να γίνει απαλή και ελαστική. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Ανοίγουμε φύλλα 12 εκατοστών περίπου σε σχήμα βάρκας. Γεμίζουμε με τα υλικά της γέμισης και κλείνουμε τις άκρες από τα πεϊνιρλί. Τα αφήνουμε να σταθούν για 15 λεπτά. Ψήνουμε για 10-15 λεπτά στους 180 βαθμούς κελσίου.

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Ταψί
  • Μπολ