Μπισκοτα

15΄
Χρόνος Προετοιμασίας
30΄
Χρόνος αναμονής
40
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χτυπάμε με το φτερό στον κάδο του μίξερ τη μαργαρίνη μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή. Καθαρίζουμε με τη σπάτουλα τα τοιχώματα του κάδου, προσθέτουμε το μίγμα και το μέλι και ζυμώνουμε για 2-3 λεπτά στη αργή ταχύτητα. Προς το τέλος προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας, τους ξηρούς καρπούς ή τις σταφίδες. Κόβουμε τεμάχια ζύμης 30-40 γρ. και πλάθουμε κατά βούληση. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 0C για 10-12 λεπτά περίπου.

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 1000 γρ. Πλήρες Μίγμα ΚEIK & ΜΑΦΙΝ
  • 380 γρ. Μαργαρίνη μαλακή
  • 80 γρ. Μέλι
  • 200 γρ. Σταφίδες, σπασμένοι ξηροί καρποί ή σταγόνες σοκολάτας

Εξοπλισμός

  • Μίξερ
  • Φόρμες