Μπισκοτα

15΄
Preparation Time
30΄
Waiting Time
40
Portions
1
Difficulty Level

Directions

Χτυπάμε με το φτερό στον κάδο του μίξερ τη μαργαρίνη μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή. Καθαρίζουμε με τη σπάτουλα τα τοιχώματα του κάδου, προσθέτουμε το μίγμα και το μέλι και ζυμώνουμε για 2-3 λεπτά στη αργή ταχύτητα. Προς το τέλος προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας, τους ξηρούς καρπούς ή τις σταφίδες. Κόβουμε τεμάχια ζύμης 30-40 γρ. και πλάθουμε κατά βούληση. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 0C για 10-12 λεπτά περίπου.

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:
  • 1000 γρ. Πλήρες Μίγμα ΚEIK & ΜΑΦΙΝ
  • 380 γρ. Μαργαρίνη μαλακή
  • 80 γρ. Μέλι
  • 200 γρ. Σταφίδες, σπασμένοι ξηροί καρποί ή σταγόνες σοκολάτας

Equipment

  • Μίξερ
  • Φόρμες