Κρεμα καραμελε

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
60΄
Χρόνος αναμονής
4
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Βάζουμε όλα τα υλικά της κρέμας σε ένα κατσαρολάκι και τα φέρνουμε σε βρασμό σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς. Μοιράζουμε την κρέμα σε φόρμες ατομικές για κρέμα καραμελέ, αφήνουμε 1 ώρα να κρυώσουν και τις βάζουμε στο ψυγείο. Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε τα υλικά της κρέμας και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Στο σερβίρισμα απλώνουμε λίγη καραμέλα πάνω από κάθε κρέμα.

Chef: Νίκος Γαϊτάνος

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 400 ml Ρόφημα Βρώμης Vero Cereal
  • 0.5 κ.γ. αγάρ αγάρ
  • 30 γρ. κορν φλάουρ
  • 60 γρ. ζάχαρη
  • Ξύσμα από μισό λάιμ
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

  • 2 κ.σ. vegan μαργαρίνη
  • 4 κ.σ. ζάχαρη

Εξοπλισμός

  • Κατσαρόλα
  • Τηγάνι
  • Φόρμες