Πικαντικα Κριτσινια με γραβιερα Κρητης, λιαστες ντοματες και παπρικα

ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε μεγάλη λεκάνη, βάζουμε τα άλευρα (μαλακό, σκληρό, τσουρεκιού), το baking, τη ζάχαρη, το θυμάρι, το αλάτι και την πάπρικα. Κάνουμε μια γούβα στη μέση και ρίχνουμε όλα τα υγρά στοιχεία ( ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, μπράντυ και λευκό κρασί). Ξεκινάμε το ζύμωμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη λιαστή ντομάτα και τελευταία τη γραβιέρα. Ζυμώνουμε για 1-2 λεπτά ακόμα και αφήνουμε να σταθεί για 5 λεπτά. Πλάθουμε σε λεπτά μπαστουνάκια «κριτσίνια» και τα τοποθετούμε με σειρά σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο C για 18-20 λεπτά της ώρας.
Συστατικά
- 350 γρ. Αλεύρι Βιολογικό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 100 γρ. Αλεύρι Ολικής από Δίκοκκο σιτάρι Βιολογικό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 50 γρ. Αλεύρι για Τσουρέκι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 10 γρ. baking powder
- 10 γρ. ζάχαρη
- 5 γρ. αλάτι
- 150 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΑΒΕΑ Βιολογικό
- 10 γρ. χυμός λεμονιού
- 200 γρ. λευκό κρασί
- 20 γρ. μπράντυ
- 50 γρ. πικάντικη Κεφαλογραβιέρα Κρήτης
- 50 γρ. ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο & ελαφρά σοταρισμένο σε λίγο ελαιόλαδο
- 25 γρ. σκόρδο, πολτοποιημένο
- 50 γρ. λιαστή ντομάτα, ψιλοκομμένη
- 15 γρ. θυμάρι
- 15 γρ. πάπρικα
Εξοπλισμός
- Λεκάνη