Κεικ με γλασαρισμενα φρουτα

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
01:05
Χρόνος αναμονής
16
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ανακατεύουμε σε ένα μπόλ τα γλασαρισμένα φρούτα με το κονιάκ και τα αφήνουμε για 15 λεπτά. Στην συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Τοποθετούμε σε φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς κελσίου για περίπου 50 λεπτά.

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 800 γρ. Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ για Κέικ και Μάφιν
  • 100 γρ. νερό
  • 100 γρ. Χυμός πορτοκάλι CRETA FRESH
  • 170 γρ. Ελαιόλαδο ΡΑΦΙΝΕ ΑΒΕΑ
  • 300 γρ. διάφορα φρούτα γλασαρισμένα
  • 30 γρ. κονιάκ

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Φόρμα