Κεικ με γλασαρισμενα φρουτα

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
01:05
Χρόνος αναμονής
16
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατεύουμε σε ένα μπόλ τα γλασαρισμένα φρούτα με το κονιάκ και τα αφήνουμε για 15 λεπτά. Στην συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Τοποθετούμε σε φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς κελσίου για περίπου 50 λεπτά.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 800 γρ. Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ για Κέικ και Μάφιν
- 100 γρ. νερό
- 100 γρ. Χυμός πορτοκάλι CRETA FRESH
- 170 γρ. Ελαιόλαδο ΡΑΦΙΝΕ ΑΒΕΑ
- 300 γρ. διάφορα φρούτα γλασαρισμένα
- 30 γρ. κονιάκ
Εξοπλισμός
- Μπολ
- Φόρμα