Κουλουρι Θεσσαλονικης με Tritordeum

15΄
Preparation Time
45΄
Waiting Time
2
Difficulty Level

Directions

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ζυμωτήριο για 6 λεπτά στην αργή και 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

Διπλώνουμε και ξεκουράζουμε τη ζύμη σε πάγκο για 30 λεπτά.

Κόβουμε στα 100 γρ., πλάθουμε τα φυτίλια σε δύο φάσεις, τα βουτάμε σε ζεστό νερό με σταφιδίνη, σε σουσάμι, σχηματίζουμε τα κουλούρια μας και τοποθετούμε στη λαμαρίνα. Αφήνουμε 10-15 λεπτά. Δεν στοφάρουμε!

Ψήνουμε με ατμό στους 2200C για 15-20 λεπτά.

Ingredients

CALCULATE PORTIONS: