Μαφινς

10΄
Preparation Time
30΄
Waiting Time
40
Portions
1
Difficulty Level

Directions

Ζυγίζουμε και βάζουμε στον κάδο του μίξερ το «Πλήρες Μίγμα ΚEIK & ΜΑΦΙΝ», το λάδι, το νερό και χτυπάμε για 1-2 λεπτά στην αργή ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Καθαρίζουμε με τη σπάτουλα τα τοιχώματα του κάδου και χτυπάμε για 6 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Προαιρετικά, προς το τέλος του ζυμώματος προσθέτουμε σταγόνες σοκολάτας. Τοποθετούμε σε φόρμες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 0C για 30 λεπτά περίπου. Μπορείτε να γαρνίρετε την ζύμη πριν το ψήσιμο με σταγόνες σοκολάτας, φιλέ αμυγδάλου, κεράσια κλπ.

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:
  • 1000 γρ. Πλήρες Μίγμα ΚEIK & ΜΑΦΙΝ
  • 340 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κορωνέικο ΑΒΕΑ
  • 400 γρ. Νερό

Equipment

  • Μίξερ
  • Φόρμες