Πολυσπορο ψωμι για τοστ

15΄
Preparation Time
2 ώρες
Waiting Time
2
Difficulty Level
Directions
Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό νερό και προσθέτουμε τα αλεύρια με το αλάτι. Τα ανακατεύουμε ώσπου να ξεκολλά η ζύμη από τα τοιχώματα. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, πλάθουμε τη ζύμη και τη μεταφέρουμε σε μία καλά λαδωμένη φόρμα. Τη διακοσμούμε με τους σπόρους της επιλογής μας και την αφήνουμε να φουσκώσει για 40-50 λεπτά. Τέλος, ψήνουμε για 55 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 210°C.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 700 γρ. Αλεύρι Πολύσπορο Μύλοι Κρήτης
- 300 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις Μύλοι Κρήτης
- 18 γρ. Αλάτι
- 15 γρ. Ξηρή μαγιά
- 620 γρ. Νερό
Equipment
- Φόρμα
- Λεκάνη