Πεϊνιρλι ατομικα

25΄
Χρόνος Προετοιμασίας
45΄
Χρόνος αναμονής
4
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη μας να γίνει απαλή και ελαστική. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Ανοίγουμε φύλλα 12 εκατοστών περίπου σε σχήμα βάρκας. Γεμίζουμε με τα υλικά της γέμισης και κλείνουμε τις άκρες από τα πεϊνιρλί. Τα αφήνουμε να σταθούν για 15 λεπτά. Ψήνουμε για 10-15 λεπτά στους 180 βαθμούς κελσίου.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
- 500 γρ. Μίγμα για Βάση Πίτσας Μύλοι Κρήτης
- 290 γρ. Νερό χλιαρό
- 35 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Τσουνάτο ΑΒΕΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
- 300 γρ. Κασέρι τριμμένο
- 200 γρ. Γραβιέρα τριμμένη
- 12 λωρίδες Μπέικον
- 50 γρ. Βούτυρο σε κομματάκια
Εξοπλισμός
- Ταψί
- Μπολ