Red Velvet pancakes με μους γιαουρτιου, φιστικι αιγινης και μελι

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
Χρόνος αναμονής
5
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπωλ μέχρι να γίνει ομοιόμορφος χυλός. Σε αντικολλητικό τηγάνι, με λίγο βούτυρο, βάζουμε τα pancakes για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά σε χαμηλή φωτιά.

Για τη Μους Γιαουρτιού : Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μίξερ σε δυνατή ταχύτητα για 2 λεπτά.

Chef: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • ΓΙΑ ΤΑ PANCAKES

  • 120 γρ. Μίγμα για Κέικ και Μάφιν ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
  • 20 γρ. ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 20 γρ. λιωμένο βούτυρο
  • 170 γρ. Γάλα Αγελαδινό Βέρο Κρητικό
  • 1 πρέζα βανίλια και αλάτι
  • 12 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
  • ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 250 γρ. Γιαούρτι Στραγγιστό Βέρο Κρητικό
  • 100 γρ. Γάλα Αγελαδινό Βέρο Κρητικό
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • 100 γρ. άχνη ζάχαρη
  • ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

  • μέλι
  • φιστίκι αιγίνης σπασμένο

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Μίξερ
  • Αντικολλητικό Τηγάνι