Πιτσα buffalo jamon iberiko

ΟΔΗΓΙΕΣ
Βάζουµε όλα τα υλικά στον κάδο και ανακατεύουµε. Χωρίζουµε το ζυµάρι σε 4 µέρη και το πλάθουµε σε όµορφα µπαλάκια, το αφήνουµε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες, ιδανικά ένα 24ωρο. Στο χυµό τοµάτας προσθέτουµε αλάτι, ζάχαρη, πιπέρι, βασιλικό, ρίγανη και ελαιόλαδο. Βγάζουµε τη ζύµη από το ψυγείο και την αφήνουµε για 15 µε 20 λεπτά. Ανοίγουµε µε το χέρι από το κέντρο προς τα έξω για να δηµιουργήσουµε στεφάνι, προσθέτουµε σάλτσα, µοτσαρέλα ντοµατίνια. Προθερµαίνουµε το φούρνο στους 250 C µαζί µε το ταψί και υστέρα τοποθετούµε την πίτσα πάνω στο καυτό ταψί σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουµε στους 250 C µέχρι να πάρει χρώµα. Τέλος προσθέτουµε το jamon και τη φρέσκια ρίγανη.
Συστατικά
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ (4 πίτσες)
- 450 γρ. Μίγμα για Πίτσα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 2 κ.γ. αλάτι
- 2 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Κολυμβάρι ΑΒΕΑ
- 270 γρ. χλιαρό νερό
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 100 γρ. Αλεύρι Σκληρό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ για το άνοιγμα της ζύμης
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
- 400 γρ. βουβαλίσια μοτσαρέλα
- 150 γρ. jamon iberiko
- 25 ντοματίνια
- 100 ml χυμός τομάτας
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 1 πρέζα πιπέρι
- 1 κ.σ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Κολυμβάρι ΑΒΕΑ
- Φρέσκια ρίγανη
Εξοπλισμός
- Μίξερ
- Μπολ
- Ταψί