Πιτσα με απακι, τυρομαλαμα, μυζηθρα και πεστο πιπεριας

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
40΄
Χρόνος αναμονής
6
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ετοιμάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο τυλιγμένη με μεμβράνη. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο με τον πελτέ, μετά την ντομάτα μέχρι να φύγουν τα υγρά της. Προσθέτουμε τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μπλέντερ λιώνουμε τις πιπεριές με τα υπόλοιπα υλικά για την πέστο αφήνοντας τελευταίο το ελαιόλαδο. Ανοίγουμε το φύλλο μας και βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός τη σάλτσα πέστο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 ˚C για 8-10 λεπτά ανάλογα το πάχος που θα δώσετε. Σερβίρουμε με φρέσκα φύλλα δυόσμου ή μέντας και την σάλτσα πέστο από πάνω.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Τηγάνι
  • Ταψί
  • Μπλέντερ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις

Το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις είναι κατάλληλο για όλες τις εφαρμογές της μαγειρικής ή της ζαχαροπλαστικής που απαιτούν αλεύρι. Μπορείτε να φτιάξετε μοναδικά κέικ, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τσουρέκια, φύλλο, πίτες, τηγανητά και σάλτσες και γενικά όλα τα εδέσματα της κουζίνας σας.   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Μ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ Περιέχει γλουτένη. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη […]
Περισσότερα

Μίγμα για Βάση Πίτσας

Το Μίγμα για Βάση Πίτσας παράγεται από επιλεγμένα στάρια και αποτελεί την ιδανική επιλογή για λαχταριστές σπιτικές πίτσες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε νερό και λάδι για ένα τέλειο ζυμάρι πίτσας και επιπλέον τα υλικά της αρεσκείας σας.   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Μ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ, ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΑΤΙ, ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ Περιέχει […]
Περισσότερα