Ελιοπιτακια με αλατσοελιες και φρεσκο δυοσμο

40΄
Χρόνος Προετοιμασίας
60΄
Χρόνος αναμονής
12
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ετοιμάζουμε ζυμάρι μας και το αφήνουμε να ξεκουραστεί. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ. Ανοίγουμε το ζυμάρι μέτριο σε πάχος και το κόβουμε λωρίδες 25Χ10. Τοποθετούμε κατά μήκος τη γέμιση, κλείνουμε και γυρίζουμε το ζυμάρι σε σχήμα κοχλία. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180˚C μέχρι να ροδίσουν.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Ταψί