ΜΠΙΣΚΟΤΑ

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
Χρόνος αναμονής
18
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Χτυπάμε το βούτυρο με τη μαύρη και τη λευκή ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ενσωματώνουμε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι. Σχηματίζουμε μπάλες 30 γρ., τις τοποθετούμε σε ταψί και πιέζουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας. Ψήνουμε στους 160°C για 10–12 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν σε σχάρα.

Chef: Νίκος Μυλωνάκης

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 200 γρ. βούτυρο
  • 150 γρ. μαύρη ζάχαρη
  • 175 γρ. λευκή ζάχαρη
  • 12 γρ. αλάτι
  • 5 γρ. σόδα
  • 2 αυγά
  • 400 γρ. Αλεύρι Μαλακό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
  • 1 κλωνάρι βανίλια (σπόροι)
  • Σταγόνες σοκολάτας

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Ταψί