Κριτσινια Καλαμποκιου
20'
Χρόνος Προετοιμασίας
01:00
Χρόνος αναμονής
2
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό για 6-7 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα μέχρι να αποκτήσει ελαστικότητα.
Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.
Κόβουμε σε φυτίλια και πλάθουμε, βουτάμε σε νερό, κυλάμε σε τριμμένο décor καλαμποκιού με ηλιόσπορο ή τυρί ρεγκάτο και τοποθετούμε σε λαμαρίνες με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε στους 2000C για 15 λεπτά περίπου (περιστροφικός φούρνος)
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 300 g Μίγμα CORN (K307)
- 700 g Αλεύρι Τ70%
- 270 g Κρασί λευκό
- 270 g Σπορέλαιο
- 100 g Μαργαρίνη μαλακή
- 100 g Κονιάκ ή ρακή
- 45 g Ζάχαρη
- 5 g Αλάτι
- 10 g Baking powder
- Για διακόσμηση : décor καλαμποκιού ή τυρί Ρεγκάτο