Κουταλιτες με πορτοκαλαδα ΒΙΟΧΥΜ και χαρουπομελο

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
15΄
Χρόνος αναμονής
26
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μας και φτιάχνουμε έναν παχύρευστο χυλό. Αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 15 λεπτά. Ζεσταίνουμε το λάδι και βάζουμε μια κουταλιά κάθε φορά. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και σερβίρουμε με χαρουπόμελο, κανέλα, σησάμι καβουρδισμένο, φουντούκι κοπανισμένο, ξύσμα πορτοκαλιού.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Τηγάνι