Κουλουρι με Χαρουπι
15΄
Χρόνος Προετοιμασίας
00:30
Χρόνος αναμονής
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ζυμωτήριο για 5 λεπτά στην πρώτη και 4 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη σε πάγκο για 15 λεπτά.
- Κόβουμε στα 100 γρ, πλάθουμε τα φυτίλια, σχηματίζουμε τα κουλούρια μας, τα βουτάμε σε ζεστό νερό με χαρουπόμελο, σε σουσάμι ή σπασμένες νιφάδες βρώμης και τοποθετούμε στη λαμαρίνα.
- Στοφάρουμε για 30 λεπτά ή βάζουμε στο ψυγείο για την επόμενη μέρα.
- Ψήνουμε στον ατμό στους 2200C για 15 λεπτά.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 1000 g Μίγμα Χαρουπάλευρο Αρτοποιίας
- 50 g Χαρουπόμελο ή ζάχαρη
- 50 g Ελαιόλαδο
- 530 g Νερό (παγωμένο)
- 20 Αλάτι
- 30 g Μαγιά νωπή