Κουλουρι με Χαρουπι

15΄
Χρόνος Προετοιμασίας
00:30
Χρόνος αναμονής
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ζυμωτήριο για 5 λεπτά στην πρώτη και 4 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα.
  • Ξεκουράζουμε τη ζύμη σε πάγκο για 15 λεπτά.
  • Κόβουμε στα 100 γρ, πλάθουμε τα φυτίλια, σχηματίζουμε τα κουλούρια μας, τα βουτάμε σε ζεστό νερό με χαρουπόμελο, σε σουσάμι ή σπασμένες νιφάδες βρώμης και τοποθετούμε στη λαμαρίνα.
  • Στοφάρουμε για 30 λεπτά ή βάζουμε στο ψυγείο για την επόμενη μέρα.
  • Ψήνουμε στον ατμό στους 2200C για 15 λεπτά.

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 1000 g Μίγμα Χαρουπάλευρο Αρτοποιίας
  • 50 g Χαρουπόμελο ή ζάχαρη
  • 50 g Ελαιόλαδο
  • 530 g Νερό (παγωμένο)
  • 20 Αλάτι
  • 30 g Μαγιά νωπή