Μπειγκελς με μιγμα Low GI

55΄
Χρόνος Προετοιμασίας
01:05
Χρόνος αναμονής
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ζύμωμα: 5 λεπτά στην πρώτη, 6 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα.

Ξεκούραση: 10 λεπτά.

Κόψιμο / Πλάσιμο: 120 γρ. σε μπάλες.

Ξεκούραση: 10 λεπτά

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε φυτίλια, βουτάμε σε νερό με πετιμέζι, κυλάμε σε μίγμα σπόρων και τοποθετούμε σε λαμαρίνες.

Ωρίμανση: 45 λεπτά στους 30°C με πολύ υψηλή υγρασία ή 12 ώρες στους 5°C (ψυγείο).

Ψήσιμο: Ψήνουμε στους 220°C με πολύ ατμό για 25 – 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 1000 γρ. Μίγμα LOW GI
  • 50 γρ. Mαργαρίνη μαλακή
  • 40 γρ. Μαγιά νωπή (50γρ. για ψυγείο)
  • 640 γρ. Νερό κρύο
  • Μίγμα σπόρων για διακόσμηση

Εξοπλισμός

  • Ζυμωτήριο
  • Λαμαρίνα