Κριτσινια με σπανακι

15΄
Χρόνος Προετοιμασίας
20΄
Χρόνος αναμονής
20
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Βάζουμε σε ένα μπλέντερ το σπανάκι, το καρότο και το κρασί. Τα πολτοποιούμε και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Όταν η ζύμη γίνει ελαστική είναι έτοιμη. Πλάθουμε τα κριτσίνια και ψήνουμε στους 170°C για 20 λεπτά.
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ:
Ανακατεύουμε το Στραγγιστό Γιαούρτι Ελαφρύ Βέρο Κρητικό με χυμό λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Chef: Κυριακή Κληρονομάκη

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Ταψί