Κρεμμυδοκουλουρα

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
45΄
Χρόνος αναμονής
18
Μερίδες
3
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά (εκτός από το λάδι) μαζί μέχρι να γίνει ένα εύπλαστο ζυμάρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι και συνεχίζουμε το ζύμωμα. Χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο μέρη ώστε να φτιάξουμε δύο κουλούρες. Κάνουμε στην επιφάνειά τους σχέδια με ένα μαχαίρι ή πιρούνι. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά περίπου.

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Λαμαρίνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μίγμα για Ψωμί Ολικής Άλεσης

Η ιδανική επιλογή για την εύκολη παρασκευή σπιτικού μαύρου ψωμιού, αφού χρειάζεται να προσθέσετε μόνο νερό. Παρασκευάζεται από αλεύρι που προέρχεται από ολόκληρο τον καρπό του σταριού, με συνέπεια να έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία από ένα λευκό αλεύρι.   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ, ΑΛΑΤΙ, ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ, […]
Περισσότερα

Μίγμα για Χωριάτικο Ψωμί

Το Μίγμα για Χωριάτικο Ψωμί παράγεται από επιλεγμένα σκληρά στάρια. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για εύκολη παρασκευή σπιτικού χωριάτικου ψωμιού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε νερό. Δοκιμάστε το σε πολλές παραλλαγές, όπως κρεμμυδόψωμο, σταφιδόψωμο, λαγάνα, κλπ.   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Μ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΙΤΑΡΙ, ΑΛΑΤΙ, ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ, ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΑΛΕΥΡΟΥ: ΑΣΚΟΡΒΙΚΟ ΟΞΥ […]
Περισσότερα