Κρεμμυδοκαλιτσουνα φουρνου με τυρομαλαμα

25΄
Χρόνος Προετοιμασίας
20΄
Χρόνος αναμονής
40
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Στον κάδο του μίξερ τοποθετούμε όλα τα υλικά για τη ζύμη και ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μια μαλακή ζύμη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες. Μόλις μαραθούν καλά ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και την τομάτα ψιλοκομμένη, αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το τυρομάλαμα τριμμένο. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτά φύλλα και κόβουμε με ένα πιατάκι του καφέ. Βάζουμε στη μέση 2 κουταλιές γέμιση και κλείνουμε τετράγωνα, περνάμε με ένα πινέλο με αυγό και σουσάμι και ψήνουμε στους 170°C για 20 λεπτά.

Chef: Ιωάννης Κουφός

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μίξερ
  • Ταψί
  • Κατσαρόλα