Κρεπες σοκολατας

25΄
Χρόνος Προετοιμασίας
Χρόνος αναμονής
6
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη μαργαρίνη και την πραλίνα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε ένα καλό αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε 1 κ.σ. μαργαρίνη και μόλις λιώσει την απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια. Βάζουμε μία κουτάλα από τον χυλό για τις κρέπες και τον απλώνουμε, μόλις πάρει χρυσαφένιο καφέ χρώμα γυρνάμε την κρέπα να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Απλώνουμε 2 κ.σ. πραλίνα πάνω στην κρέπα, τη διπλώνουμε στη μέση και στη συνέχεια τις δύο γωνίες ώστε να σχηματίσουμε ένα χωνάκι. Σερβίρεται ζεστή.

Chef: Νίκος Γαϊτάνος

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Τηγάνι