ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ απο τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που πραγματοποίησαν οι «Μύλοι Κρήτης» στις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, 8, 9 και 10 Ιουνίου για επαγγελματίες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες.

Τα σεμινάρια ήταν προσανατολισμένα στην καινοτομία και τη διαφοροποίηση του φούρνου της Γειτονιάς και οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν μεταξύ άλλων για νέες τεχνικές και προϊόντα που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους.

Η στρατηγική συνεργασία, που εγκαινίασαν οι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, συνεχίζεται με τα πρώτα εκπαιδευτικά τμήματα που θα λειτουργήσουν εντός του φθινοπώρου και θ΄ αποτελέσουν τη μαγιά στην οποία θα βασισθεί η Σχολή Αρτοποιίας εκπαιδεύοντας νέους επαγγελματίες αρτοποιούς για ν’ αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες και τεχνογνωσία.

Η Σχολή θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στην Ν. Αλικαρνασσό, σε σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο χώρο, που δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη των Μύλων Κρήτης.

Θα περιλαμβάνει ταχύρρυθμα, αλλά και μεγαλύτερης διάρκειας, σεμινάρια αρτοποιίας, τα οποία θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2018, με στόχο να εξελιχθεί το επάγγελμα του αρτοποιού και να καταρτιστούν νέοι αρτοποιοί με αναβαθμισμένα προσόντα.

Οι Τεχνικές Σχολές βρίσκονται ήδη σε επαφή με αντίστοιχες Σχολές της Γερμανίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, προκειμένου να μεταφερθεί τεχνογνωσία και να εμπλουτιστεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές.

Περισσότερες πληροφορίες θ’ ανακοινωθούν προσεχώς στην ιστοσελίδα των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου www.katartisi.gr.