Κριτσινια Χαρουπιου
20'
Preparation Time
01:00
Waiting Time
2
Difficulty Level
Directions
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ μέχρι να σχηματιστεί ομοιογενής και ελαστική ζύμη.
Ξεκουράζουμε για 5 λεπτά και κόβουμε στο επιθυμητό βάρος.
Μορφοποιούμε ελαφρώς, σκεπάζουμε και ξεκουράζουμε για 20 λεπτά.
Πλάθουμε τα φυτίλια, τα βουτάμε σε νερό και διακοσμούμε με σπασμένες νιφάδες βρώμης.
Τοποθετούμε στη στόφα για 20-25 λεπτά.
Ψήνουμε στους 2000C με ατμό για 30 – 35 λεπτά. Τα τελευταία 10 λεπτά ανοίγουμε τα τάμπερ.
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 1000 g Μίγμα Χαρουπιού αρτοποιίας
- 130 g Μαργαρίνη μαλακή
- 150 g Ηλιέλαιο
- 350 g Νερό
- 20 g Αλάτι
- 50 g Ζάχαρη ή χαρουπόμελο
- 10 g Baking Powder
- 30 g Μαγιά
- Σπασμένες νιφάδες βρώμης για διακόσμηση