Τυροπιτα με μπεικον

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
40΄
Χρόνος αναμονής
12
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε ένα λεκανάκι ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο. Λαδώνουμε καλά ένα πυρέξ και βάζουμε το μίγμα. Ραντίζουμε με το λάδι. Ψήνουμε την πίτα στους 200 βαθμούς κελσίου για 40 λεπτά περίπου.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 150 γρ. Φαρίνα Μύλοι Κρήτης
- 225 γρ. Σόδα (αναψυκτικό)
- 200 γρ. Φέτα τριμμένη
- 100 γρ. Κασέρι
- 1 Αυγό
- 150 γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
- 5 γρ. Μπέικιν πάουντερ
- 5 γρ. Αλάτι
- 50 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Τσουνάτο ΑΒΕΑ
Εξοπλισμός
- Λεκάνη
- Πυρέξ