Μικρα κεϊκακια με κρεμα

25΄
Χρόνος Προετοιμασίας
20΄
Χρόνος αναμονής
18
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τοποθετούμε σε φορμάκια για μάφιν και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου για 20 λεπτά περίπου. Χτυπάμε καλά το βούτυρο για τη διακόσμηση και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και στο τέλος τη βανίλια. Με ένα κορνέ και αφού έχουν κρυώσει τα διακοσμούμε και πασπαλίζουμε με μαύρη τρούφα.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΪΚ
- 500 γρ. Αλεύρι Μίγμα για Κέικ και Μάφιν Μύλοι Κρήτης
- 190 γρ. Νερό
- 170 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΑΒΕΑ Τσουνάτο
- 50 γρ. Σταγόνες σοκολάτας
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
- 170 γρ. Βούτυρο
- 350 γρ. Ζάχαρη Άχνη
- 2 γρ. Εκχύλισμα βανίλιας
- Τρούφα για πασπάλισμα
Εξοπλισμός
- Μπολ
- Φόρμες μάφιν