Red Velvet pancakes με μους γιαουρτιου, φιστικι αιγινης και μελι

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
Χρόνος αναμονής
5
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπωλ μέχρι να γίνει ομοιόμορφος χυλός. Σε αντικολλητικό τηγάνι, με λίγο βούτυρο, βάζουμε τα pancakes για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά σε χαμηλή φωτιά.

Για τη Μους Γιαουρτιού : Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μίξερ σε δυνατή ταχύτητα για 2 λεπτά.

Chef: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • ΓΙΑ ΤΑ PANCAKES

  • 120 γρ. Μίγμα για Κέικ και Μάφιν ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
  • 20 γρ. ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 20 γρ. λιωμένο βούτυρο
  • 170 γρ. Γάλα Αγελαδινό Βέρο Κρητικό
  • 1 πρέζα βανίλια και αλάτι
  • 12 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
  • ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 250 γρ. Γιαούρτι Στραγγιστό Βέρο Κρητικό
  • 100 γρ. Γάλα Αγελαδινό Βέρο Κρητικό
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • 100 γρ. άχνη ζάχαρη
  • ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

  • μέλι
  • φιστίκι αιγίνης σπασμένο

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Μίξερ
  • Αντικολλητικό Τηγάνι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αγελαδινό Γάλα

Το αγελαδινό γάλα Βέρο Κρητικό συλλέγεται από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες που πληρούν υψηλές προδιαγραφές εκτροφής των ζώων. Περνάει από καθημερινούς ελέγχους υγιεινής και ποιότητας, κάτω από τις οδηγίες ειδικού επιστημονικού προσωπικού και με την υποστήριξη σύγχρονης τεχνολογίας, ώστε να απολαμβάνετε ένα γάλα υψηλής ποιότητας.
Περισσότερα

Μίγμα για Κέικ και Μάφιν

Το Μίγμα για Κέικ και Μάφιν παράγεται από επιλεγμένες πρώτες ύλες και αποτελεί την ιδανική επιλογή για εύκολη παρασκευή σπιτικών κέικ και μάφιν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε νερό και λάδι και επιπλέον κακάο ή φρούτα ανάλογα με τη διάθεσή σας.
Περισσότερα